Wilco geeft in november een concert in TivoliVredenburg

Foto: Austin Nelson

Foto: Austin Nelson

Als ze dan toch in Utrecht zijn voor Le Guess Who? kunnen ze net zo goed ook de dag ervoor nog een concertje geven, zal de gedachte achter de boeking van Wilco in TivoliVredenburg zijn. De band staat dit jaar al op Best Kept Secret en dus ook op Le Guess Who? en nu is er ook een ‘gewone’ clubshow aangekondigd voor 9 november.

De band rond Jeff Tweedy bracht vorig jaar het geslaagde verrassingsalbum Star Wars uit en is dit jaar flink aan het touren. De kaartverkoop voor de show in de Ronda gaat op vrijdag 5 maart om 10:00 van start, kaarten kosten €33.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>