Winnen: kaarten voor The Budos Band in Rotown

Goede genade, hoe gaat dat in vredesnaam passen op de kleine podia van Paradiso, de Lima op Lowlands en de Rotterdamse Rotown, als de maar liefst twaalfkoppige Budos Band uit Brooklyn, New York half augustus op bezoek komt? Warmbloedige, exotische funk is de specialiteit van dit gezelschap, wiens broeierige, swingende muzikale stoofpot regelrecht uit de jaren zeventig lijkt te komen. Voor de show op woensdag 20 augustus in Rotown mogen we 2 x 2 kaarten weggeven. Zelf al heupwiegend zien wat voor drukke toestanden dit op het podium gaat opleveren?

Zo ja, vul dan even zo leuk mogelijk aan:

- Feel the funk in your…

… en mail dit rapido, rapido maar uiterlijk maandag 10 augustus naar [email protected] o.v.v. Budos Band en je gegevens. Winnaars krijgen voor Lowlands per e-mail bericht.

Overigens staat The Budos Band ook op donderdag 14 augustus in de bovenzaal van de Amsterdamse Paradiso en op vrijdag 15 augustus om 17.30 uur betreedt de groep het Lima-podium op Lowlands. Ook het Noorderzon festival in Groningen wordt aangedaan, op donderdag 21 augustus.

The Budos Band – Volcano Song

The Budos Band live

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winnen: kaarten voor The Budos Band in Rotown

  1. Frank

    Geweldige band! en inderdaad: hoe gaat dat in vredesnaam passen!
    tijdens de after party van Metropolis festival hadden ze al moeite met Joe Lean & The Jing Jang Jong dat is de helft van dit!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>