Prijsvraag: win 3 x 2 kaarten voor Of Montreal in Paradiso

De vrij krankzinnige mix van vrolijke, catchy indiepop, opgewekte experimenten en vleugjes freaky nichtendisco met donkere teksten van Of Montreal vliegt op het jongste, duizelingwekkende album Skeletal Lamping al alle kanten op. Daar is ook al sterke voorganger Hissing Fauna, Are You The Destroyer een rustig luisterplaatje bij. De concerten zijn tijdens de huidige tournee de overtreffende trap: eigenlijk is het een optreden en een bizar gekostumeerd bal in één. Dit Amerikaanse circus onder leiding van zanger en songschrijver Kevin Barnes is op woensdag 21 januari in de Amsterdamse Paradiso te bewonderen. Voor dit concert mogen we 3 x 2 kaarten weggeven; om kans te maken beantwoord je als de wiedeweerga de volgende vraag.

- Waarop betrad een nagenoeg naakte frontman Kevin Barnes vorig jaar oktober het podium in de New Yorkse Roseland Ballroom?

Veel plezier met googlen, er zijn foto’s van. Foto’s die nogal wat verwachtingen scheppen voor het Amsterdamse concert, als het om visueel spektakel gaat.

Goede antwoorden mogen tot uiterlijk maandag 19 januari naar [email protected], o.v.v Of Montreal en je gegevens. Prijswinnaars krijgen per e-mail bericht en mogen zich volgende week kostenloos vergapen aan Barnes, al dan niet als zijn transseksuele alter ego Georgie Fruit, en consorten.

Of Montreal live – A Sentence Of Sorts In Kongsvinger

Nieuwe video: Of Montreal – An Eluardian Instance

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>