Prijsvraag: win 2 x 2 kaarten voor Mando Diao in de Melkweg

De VS hebben/hadden deze eeuw The Strokes, Engeland de Arctic Monkeys en Zweden in dit poppy garage rock ‘n roll-straatje Mando Diao. Op nieuw, vijfde album Give Me Fire! is er echter het een en ander veranderd. De onstuimige garagepop is goeddeels vervangen door dansbaardere indieliedjes met meer elektronica. De nieuwe single heet niet voor niets Dance With Somebody en is inderdaad niet meer bedoeld om op te moshen, maar om de heupen op te laten wiegen. In hoeverre Mando Diao ook live getransformeerd is, zal aanstaande woensdag 18 maart blijken; dan staat de band in de Amsterdamse Melkweg. En laten we voor dit concert nu eens 2 x 2 kaarten in de aanbieding hebben.

Om kans te maken op een van die setjes tickets, beantwoord je de volgende vraag:

- Welk Mando Diao-nummer was zowel te horen in de videogame FIFA 06 als in een reclamespot van Tommy Hilfiger?

Laat die hersenen maar kraken (of google gewoon) en stuur je antwoord uiterlijk maandag 16 maart naar [email protected], o.v.v. van Mando Diao en je gegevens. Prijswinnaars krijgen per e-mail bericht.

Mando Diao – Dance With Somebody (geen Whitney Houston-cover)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>