dEUS geeft twee kleine Nederlandse clubshows in augustus

Half augustus mogen we de Belgische vrinden van dEUS weer in twee Nederlandse clubs verwelkomen. De band rond Tom Barman geeft twee optredens in vrij kleine zalen in Enschede en Groningen, als een soort openbare repetitie. dEUS geeft enkele dagen later op het Belgische festival Pukkelpop namelijk twee afsluitende optredens in de Marquee-tent aldaar, iedere avond met een compleet andere setlist, zo luidt de belofte. Mogelijk komen er tijdens de optredens ook al voorproefjes voorbij van een nieuw, zesde studio-album, waar de band momenteel aan werkt.

dEUS staat op dinsdag 18 augustus in de kleine zaal van de Groningse Oosterpoort, en op woensdag 19 augustus in Atak te Enschede. De voorverkoop voor Atak is al gestart, die voor de show in de Oosterpoort begint zaterdag 23 mei. Tickets kosten 25 euro. Wanneer de opvolger van Vantage Point van vorig jaar uitkomt, is nog niet bekend.

dEUS – Slow, live op Rock Werchter 2008

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>