Nooit van gehoord? – The Motorettes

The Motorettes

In de onregelmatig verschijnende rubriek Nooit van gehoord? (nog) volslagen onbekende bands uit binnen- en buitenland. Die daarom zeker wel de moeite zijn om te beluisteren.

Kijk eens aan, ze bestaan nog wel. Engelse gitaarbands waarvan op het eerste gehoor niet te horen is of ze nu Brits of Amerikaans zijn. Tenminste, dat vraag je je af totdat de zanger van volgende Britse belofte The Motorettes zijn mond open doet. Dan is het meteen duidelijk. Maar daarvoor klinkt nieuwe single I Am Blisters, I Am vooral heel erg als the Foo Fighters.

Daarna nog steeds trouwens, maar dan iets lichter en met een Engels accent. Al zweren the Motorettes zelf bij the Ramones en the Beach Boys. Helaas jongens, dat is nog niet te horen. Fijne single, dat wel. Een titelloos debuut is al verschenen in Engeland, een Nederlandse releasedatum kon ik nog niet vinden. Niet in november, maar in april volgend jaar op London Calling?

Bekijk hier de video van I Am Blisters, I Am

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>