I Slept With All Your Mothers.

.

Een simpele blogger kan de verleiding niet weerstaan om die titel van een nummer regelrecht in de kop van het artikel te gooien. Sorry maar dat is te sappig. En het is een brakke zondag. Mag ik ook effe.

.

I’m sorry I let the gas run out

but we were singing.

.

Komt-ie. Harriet komen uit Los Angeles, of in ieder geval, daar wonen ze. Frontman is Alex Casnoff, de man die vroeger bij Dawes zat. Ze maken gewoon lekkere muziek en het fijne van dit nummer is dat er eigenlijk niets gebeurt. Het gaat gewoon zo. Dit nummer ontneemt je de kracht om na te denken, of, voor iedereen die ook een zwaar weekend achter de rug heeft: dit nummer schenkt ons de gelegenheid om effe vijf minuten niet na te hoeven denken.

.

I’m slipping undercover,

I gave myself to you!

.

Harriet komt volgende maand met een debuut-EP uit, die Tell The Right Story heet. Schijnt een aanrader te zijn. Volg ze hier. Naast Casnoff spelen Aaron Folb op de bas, Henry Kwapis op drums en Adam Gunther op gitaar. Ik verwacht veel van ze. Geniet nu met me mee, met dank aan de leukste song-titel van 2011.

.

Harriet “I Slept With All Your Mothers” by HarrietMusic

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>