Alexi Lalas releast eerste single ‘Tiny Demons’

Alexi Lalas? Dat is toch die Amerikaanse voetballer met de woeste rode haardos en baard? Ja en nee. Alexi Lalas is namelijk ook de artiestennaam van multi-instrumentalist Rinse Visser, en hij heeft met ‘Tiny Demons’ een zeer aardig liedje gemaakt.

Alexi Lalas heeft al jarenlange ervaring in de muziekwereld, nadat hij eerder in bandjes als The Dance en Destructive Cult actief was besloot hij dat het tijd was voor een soloalbum. Naar eigen zeggen werd Alexi Lalas voor The Best Is Yet To Come geïnspireerd door Kurt Vile, Bradford Cox en Damon Albarn, niet de minste namen dus.

Op The Best Is Yet To Come zullen we nog even moeten wachten, het debuut van Alexi Lalas komt pas in de zomer. Single ‘Tiny Demons’ is wel hier onder te beluisteren:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>