Prijsvraag: win kaarten voor Mintzkov in Den Haag

MintzkovMet die Tom Barman-vergelijkingen zou het onderhand klaar moeten zijn. Ja, de stemmen van de dEUS-zanger en van Mintzkov frontman Philip Bosschaerts hebben veel van elkaar weg. Maar nu het Belgische Mintzkov (voorheen Mintzkov Luna) met 360° zo'n sterke, bezwerende en vlijmscherpe rockplaat heeft gemaakt, doet die vergelijking de band zwaar tekort. Op 12 oktober spelen de Belgen in het Paard van Troje in Den Haag. Je kunt gratis bij dit concert zijn door even een vraagje te beantwoorden.

De inzet is 2 x 2 kaarten voor Mintkov in het Paard van Troje. 360° is het tweede album van de band. Als Mintzkov Luna maakten ze in 2003 hun debuut.

- Wat was de titel van deze plaat? En voor extra kansen: hoe heette de single van dit album die een hitje werd in België?

Mail je antwoord uiterlijk zaterdag 6 oktober naar [email protected], onder vermelding van 'Mintzkov.' Meld voor de volledigheid ook je gegevens. Prijswinnaars krijgen begin volgende week per e-mail bericht.

Mintzkov – Ruby Red

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>