Winnen: 3 x 2 kaarten The Hold Steady in de Melkweg

Craig (The Hold Steady)Jawel, er valt weer eens iets voor u de lieve lezer te winnen. Maar wel met een flink voorbehoud. We geven namelijk heel graag kaarten weg voor het concert van de Amerikaanse volbloed rock 'n rollband The Hold Steady, gepland op maandag 13 oktober in de Amsterdamse Melkweg. Het is alleen nog de vraag of het wel doorgaat, nu de Engelse tour al is afgelast vanwege gitarist Tad in het ziekenhuis schijnt te liggen met een ontsteking aan z'n alvleesklier. Auch.

Maar vooralsnog is het concert in de Melkweg en de rest van de Europese tour nog niet gecancelled. En gek als we zijn van de albums Boys And Girls in Amerika en het formidabele Stay Positive, geven we alsof er niets aan de hand is 3 x 2 toegangsbewijzen voor dit concert weg. Bovendien krijgt u het ook al erg plezierige The War On Drugs er nog bij. Daarvoor geeft u antwoord op het volgende.

- Maak af: Chips…

Goede en foute inzendingen mailt als den sodemieter naar [email protected], o.v.v. van The Hold Steady en je gegevens. Mailen kan tot en met donderdag 9 oktober, prijswinnaars krijgen per e-mail bericht en moeten er kortom een beetje extra rekening mee houden dat het concert mogelijk niet doorgaat. In dat geval zijn er geen andere prijsjes beschikbaar. Maar zoals de band zelf predikt: "We've gotta stay positive!"

The Hold Steady – Sequestered in Memphis, live bij David Letterman
  

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winnen: 3 x 2 kaarten The Hold Steady in de Melkweg

  1. Ron

    volgens hun myspace is de hele europese tour afgelast

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>