Te winnen: 3 x 2 kaarten voor The National Bank in de Melkweg

The National BankVoor alle duidelijkheid: deze prijsvraag draait dus niet om de Amerikanen van The National, maar om de Noorse band The National Bank. Deze indieband herbergt onder meer enkele leden van het bekende experimentele Noorse Jaga Jazzist en van Bigbang, maar komt al twee albums voor de dag met uiterst pakkende, poppy liedjes, met vleugjes elektronica en enkele eighties-trekjes. De band is deze maand in Nederland voor drie clubshows. Voor het optreden in de Amsterdamse Melkweg op zaterdag 20 september mogen we 3 x 2 kaarten weggeven.

Kans maken op een van deze setjes tickets en kennis maken met The National Bank? Mail dan uiterlijk zaterdag 13 september hoe het tweede, dit jaar verschenen album van The National Bank heet naar [email protected] o.v.v. The National Bank en meld ook je gegevens even. Zoals zo vaak krijgen winnaars per e-mail bericht.

The National Bank – Home

The National Bank – Tolerate (radiohit in eigen land in 2004)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Te winnen: 3 x 2 kaarten voor The National Bank in de Melkweg

  1. frank

    fijne band, hoop dat ze in nederland ook eindelijk voet aan de grond krijgen. vergeet vooral niet thomas dybdahl te vermelden die zingt in de band!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>