Weggever: 3 x cd Magic Recoveries van Disco Ensemble

Disco EnsembleZoals u weet: Scandinavië is een belangrijke kweekvijver voor talentvolle, groots en hard klinkende rockbands. Een nieuwe potentiële ster aan dit front met de hoorbare ambitie de wereld te veroveren, is Disco Ensemble uit de Finse hoofdstad Helsinki. En u begrijpt het al: dit is géén disco. Met harde (maar nooit té harde) gitaren en drums, pakkende melodieën en afwisselend stoere en gevoelige teksten zouden inderdaad zomaar eens vele (meisjes?) harten veroverd kunnen worden. De jongens deinen mee op de meer dan gemiddeld vindingrijke ritmes.

De poging tot verovering van Nederland begint deze herfst vooralsnog in de kleinere zalen, op 11 oktober in EKKO, Utrecht, en op 12 oktober in de bovenzaal van de Amsterdamse Paradiso. Ter gelegenheid van die concerten geven we i.s.m. met Paradiso drie exemplaren weg van Disco Ensemble's derde album Magic Recoveries, dat afgelopen jaar pardoes naar de eerste plaats van de Finse albumlijsten schoot. Succes in Nederland? Disco Ensemble is er toegankelijk genoeg voor en zou je zomaar eens volgend jaar op een Pinkpop-middag tegen kunnen komen.

Kans maken op Magic Recoveries, zodat je goed mee kunt brullen als de concerten aan de gang zijn? Gewoon uiterlijk vrijdag 3 oktober even mailen naar [email protected] o.v.v. van Disco Ensemble, en vergeet niet je adresgegevens te vermelden. Prijswinnaars krijgen per e-mail bericht.

Disco Ensemble – Headphones

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>