Actie: gratis naar 11 jaar Noodlanding! in Paradiso

Met het aanbreken van het nieuwe jaar mogen we in samenwerking met Paradiso even uitpakken met een allergeinigste kaartenactie, waarbij echter geen enkele kaart aan te pas komt. Wonderlijk!

Het feestelijke geval wil dat de langstlopende alternatieve dansavond van Amsterdam, Noodlanding!, half januari elf jaar bestaat. Iedere woensdag en donderdag is het in Paradiso in de nachtelijke uren ruim baan voor oude en nieuwe alternatieve hits en non-hits. Het verjaardagsfeestje wordt gevierd met twee lange avonden die tot in de kleine uurtjes doorgaan op woensdag 14 en donderdag 15 januari, met véél (nog?) onbekende bandjes in verschillende stijlen, zowel in de indiepop- als electrohoek. Zo spelen op woensdag het Noorse Kakkmaddafakka, Fight Like Apes uit Ierland en Franse London Calling-hit John & Jehn. Op donderdag treden onder meer Franse electro-voorloper Yuksek, synthpopband The Filthy Dukes, het Britse General Fiasco en de vrolijke hippies van Still Flyin’ uit San Francisco op. Vaste dj’s Willem en Arnold zijn uiteraard beide avonden aanwezig op hun vertrouwde stek achter de draaitafels.

Hier zomaar en kostenloos bij zijn? Dat kan: wie mailt naar [email protected], krijgt zomaar een uitnodiging voor 11 jaar Noodlanding! in z’n inbox. Dat is natuurlijk een invitatie die je niet zomaar aan je voorbij laat gaan. inplannen dus, die Noodlanding!, en mailen maar, t/m uiterlijk 6 januari.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Actie: gratis naar 11 jaar Noodlanding! in Paradiso

  1. Freakystyle

    Kakkmaddafakka komt uit Noorwegen…

      /   Reply  / 
  2. Jazeker

    Goede actie! Ben niet zo’n fan van de Noodlanding DJ’s (Take Me Out kan écht niet meer in 2009), maar de speciale Noodlanding-edities met artiesten zijn altijd geslaagd!

      /   Reply  / 
  3. Joris Rietbroek Auteur

    Scandinavische persberichtverwarring nog aan toe, kakkmaddafakka komt idd uit Noorwegen, waar het bericht Zweden vermeldde, dank voor de scherpte freakystyle.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>