Winnen: 2 x 2 passepartouts voor London Calling

Hoe kan een weekend mooier beginnen dan met een fijne winactie? Over een week strijken maar liefst 25 bands uit hoofdzakelijk Engeland en de VS neer in de Amsterdamse Paradiso voor de voorjaarseditie van London Calling! Op vrijdag treffen we onder meer Lonelady, Villagers, Detroit Social Club en Darwin Deez in de poptempel. Op zaterdag is het de beurt aan onder anderen Everything Everything, General Fiasco, We Have Band, Esben and the Witch en Errors. Inluisteren kan onder meer via de London Calling-mix van DJ Sandeman of op de 3VOOR12-luisterpaal, maar 2 x 2 passepartouts winnen voor het festival doe je uitsluitend hier.
Je moet er uiteraard even iets voor doen om kans te maken op een weekendje London Calling voor twee. Laat die grijze cellen kraken en beantwoord de volgende vragen:

1. Waar komt de band Detroit Social Club vandaan?

2. In welke taal zingt de zanger van Fool’s Gold?

3. Hoeveel Amerikaanse bands komen er naar deze London Calling?

De goede antwoorden stuur je als de wiedeweerga, maar uiterlijk woensdag 21 april naar [email protected], o.v.v. London Calling. De prijswinnaars krijgen per e-mail bericht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>