Winnen: kaartjes voor Tweetakt festival in Utrecht!

Gratis naar een van de gezelligste theaterfestivals in Nederland? Waar ook nog allerhande toffe muziek te horen is? Ja, dat kan, en nog vrij eenvoudig ook!

Vanaf komende vrijdag 23 maart staat het centrum van Utrecht in het teken van Tweetakt festival. Onder andere Lucky Fonz III, Eefje de Visser, Rats on Rafts en Typhoon zullen te bewonderen zijn op de verschillende podia. Klik hier voor het volledige programma. Sommige shows kosten geld, andere zijn gratis te zien. Het mooie van deze winactie is dat je je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken. Wij geven namelijk driemaal 2 kaartjes weg voor een hele festivaldag naar keuze.

Makkelijk zat, gewoon even onze Facebookpagina (KLIK) liken en met grote letters en veel uitroeptekens op onze muur schrijven dat je die Tweetaktkaarten wil. Wij zullen uit de inzenders onder toezicht van een niet-erkende notaris de kaartjes verloten. Succes!

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>