Nooit verwacht: Babyshambles komen niet

Pete on stage, maar niet komend weekendLef. Lef dat de programmeurs van het Haarlemse Patronaat en de Eindhovense Effenaar Babyshambles nog hebben durven boeken, ondanks de 95 procent kans dat ze (lees: Pete Doherty) niet komen opdagen, dat kun je ze niet ontzeggen. Maar eerlijk zeggen: voor wie is het nu nog een verrassing dat de concerten van Babyshambles op 13 en 15 oktober zijn afgelast? Vervangende data zijn er logischerwijs niet, en dat kan maar beter zo blijven, lijkt me.

De eerdere officiële reden om shows in Engeland af te zeggen luidde dat Doherty te snel na het ‘afkicken’ weer was begonnen met optreden en onvoldoende had uitgerust. Ik stel voor dat hij de rest van z’n waarschijnlijk niet meer zo lange leven gaat uitrusten en de wereld voorgoed met rust laat. Zijn vriendinnetje Kate Moss wil dat hij zich uit de rock ‘n roll terugtrekt, dat ‘ie een keer naar haar mag luisteren. Pete Doherty, de grootste ‘rock ‘n roll’-loser aller tijden. Amen.

Zie ook:
- Komt Pete wel of niet?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>