Komt Pete wel of niet?

Hier staat Pete er welDe vorige keer was ‘ie er. Zwalkend en brallend weliswaar, z’n gitaar kon hij nog net aan vasthouden, maar Pete Doherty en zijn Babyshambles stonden er op 1 mei j.l. wel, daar op het podium van Paradiso. Maar zullen ze er volgend weekend ook zijn, 13 oktober in de Eindhovense Effenaar en 15 oktober in het Haarlemse Patronaat? Want een concert van vrijdagavond in Glasgow is afgelast met als officiële reden vermoeidheid van Pete. Waarop de BBC meldt dat in ieder geval de rest van de UK tour ook is gecancelled, zodat meneer Doherty kan opknappen en afkicken.

Vooralsnog zijn de Nederlandse concerten niet afgelast en deze blog houdt je uiteraard op de hoogte. Maar wie sowieso al van plan was om voor de zekerheid zijn of haar kaartje pas aan de deur te kopen; goed idee, zou ik zeggen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Komt Pete wel of niet?

  1. Andrew

    neem nog een lijntje, Pete! of liever twee.

    “you little attention whore”, please die.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>