The Low Anthem kondigt nieuw album ‘Eyeland’ aan

Foto: Cat Laine

Foto: Cat Laine

The Low Anthem bracht in 2007 alweer pareltje Oh My God, Charlie Darwin uit. In 2011 volgde daarop Smart Flesh en nu is het tijd voor een nieuw album: Eyeland verschijnt op 17 juni. Verwacht van het nieuwe album weer prachtige indiefolk met de snerpende stem van Ben Knox Miller. Bekijk vast een teaser:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>