Rubriek: Film

Beluister hier alvast de soundtrack van ‘Gone Girl’, gemaakt door Trent Reznor (Nine Inch Nails) en Atticus Ross

Nine Inch Nails frontman Trent Reznor en Atticus Ross werken al een tijdje samen. De twee maakten soundtracks voor de films The Social Network (waar ze een Oscar voor wonnen) en The Girl With The Dragon Tattoo en hebben nu ook de handen ineen geslagen voor Gone Girl, de nieuwe film van David Fincher. Hoewel

Lees verder...

Bruce Springsteen gaat acteerdebuut maken in Lilyhammer

Bruce Springsteen is blijkbaar van veel markten thuis. Naast muziek maakt hij ook kinderboeken en nu gaat hij het ook nog eens op de buis proberen. The Boss is namelijk door zijn goede vriend Steven van Zandt gestrikt voor een gastrol in de Netflix-serie Lilyhammer.

Lees verder...

Foo Fighters praten met Barack Obama en Willie Nelson in nieuwe ‘Sonic Highways’ trailer

HBO heeft weer een nieuwe trailer uitgebracht voor ‘Sonic Highways’, de docuserie die Dave Grohl maakt naar aanleiding van het nieuwe gelijkgetitelde Foo Fighters album. In de drieënhalf minuten durende trailer zien we onder andere flarden van interviews met President Obama, Willie Nelson, Macklemore, Slash en Clive Davis.

Lees verder...

Recensie: The National documentaire ‘Mistaken For Strangers’

“Having Matt as my older brother kind of sucks. Because he’s a rockstar and I am not. And it has always been that way.” Filmmaker Tom Berninger zet vlak voor het einde van de film in één zin de verhouding tussen hemzelf en zijn grote broer Matt Berninger neer in een zin die je niet

Lees verder...

Daft Punk documentaire in de maak

BBC Worldwide Production France zal in samenwerking met de Franse zender Canal+ een docu maken over het illustere Franse danceduo Daft Punk. De film volgt Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo vanaf het begin van hun carrière tot de comeback met wereldhit ‘Get Lucky’ vorig jaar.

Lees verder...

Nieuw nummer The Shins in trailer film Zach Braff

Het gebruik van ‘New Slang’ in Garden State betekende zo’n tien jaar geleden de grote doorbraak van The Shins. Sindsdien onderhoudt de band een goede relatie met acteur/regisseur Zach Braff en hebben James Mercer en zijn mannen zelfs een nieuw nummer opgenomen voor Braffs nieuwe film.

Lees verder...

Dave Grohl krijgt eigen muziekserie op HBO

Het maken van Sound City moet Dave Grohl goed bevallen zijn. De Foo Fighters-frontman gaat namelijk voor de Amerikaanse zender HBO verschillende legendarische opnamestudio’s bezoeken, om daar artiesten die ooit in die studio platen hebben gemaakt op te zoeken en zelf muziek te maken.

Lees verder...