De vijf spannendste nieuwe albums van mei 2016

01-05 lonely the brave

Het weer lijkt inmiddels een beetje de goede kant op te gaan en ook op muziekgebied is er in mei veel te genieten, kijk zelf maar!

Eagulls – Ullages (13 mei)

Eagulls debuteerde twee jaar geleden met het spannende selftitled debuut en is nu toe aan plaat nummer twee.

Car Seat Headrest – Teens Of Denial (20 mei)

De naam Car Seat Headrest zal velen niet ontgaan zijn: Will Toledo maakte al naam door ruim een dozijn albums uit te brengen. Teens Of Denial wordt zijn nieuwste.

Lonely The Brave –Things Will Matter (20 mei)

Lonely The Brave maakte indruk met debuut The Day’s War, dat misschien het hoge niveau niet gedurende de hele speeltijd vast wist te houden, maar wel een paar enorme uitschieters kende. De verwachtingen voor Things Will Matter zijn dan ook hoog gespannen.

Pantha du Prince – The Triad (20 mei)

Het was lang stil rond geluidskunstenaar Hendrik Weber: zijn laatste echte album als Pantha du Prince stamt alweer uit 2010. Nu is daar The Triad, dat het lange wachten hopelijk flink verzacht.

Holy Fuck – Congrats (20 mei)

Voor Holy Fuck is het ook alweer even geleden dat ze wat nieuws uitbrachten: Latin zag ook in 2010 het licht. Met Congrats zijn de Canadezen inmiddels toe aan hun vierde plaat.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>