Prince op 57-jarige leeftijd overleden

Foto: penner

Foto: penner

Verschillende bronnen hebben bevestigd dat Prince is overleden: de 57-jarige superster werd dood gevonden in de Paisley Park-studio in Minnesota. Het nieuws werd het eerst gemeld door TMZ en de entertainmentsite heeft inmiddels bevestiging gekregen van een woordvoerder van de Amerikaan.

Waar hij precies aan is overleden is nog niet duidelijk. Vorige week werd een piloot nog tot een noodlanding gedwongen omdat Prince met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht, maar het zou toen slechts om een griepje gaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>