Radiohead brengt in juni een nieuw album uit

thom yorke

We riepen het al een paar keer, maar nu lijkt het er toch echt van te komen: het nieuwe album van Radiohead verschijnt in juni. Dat vertelde manager Brian Message gisteren in ieder geval tijdens een interview in Londen.

Dat is net niet op tijd voor de twee concerten die de band eind mei in de Heineken Music Hall zal geven, maar Thom Yorke en consorten zullen die twee avonden ongetwijfeld een flink aantal nieuwe nummers ten gehore brengen.

Over een titel is nog niets bekend.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>