Rubriek: Kijken

Nieuw nummer Metallica te bekijken

Metallica heeft gisteren tijdens een concert in Colombia een nieuw nummer gespeeld. ‘The Lords Of Summer’ is het eerste nieuwe nummer van de band sinds Death Magnetic uit 2008.

Lees verder...

Julian Casablancas speelt Daft Punk-samenwerking bij soloshow

The Strokes’ zanger Julian Casablancas is momenteel bezig met een soloalbum onder de naam Julian Casablancas + The Voidz. Om dit album te promoten speelde hij een paar shows op South By Southwest, waar ook ‘Instant Crush’, de samenwerking met Daft Punk van vorig jaar, langskwam.

Lees verder...

Best Kept Secret maakt 18 nieuwe namen bekend

De organisatie van het Best Kept Secret festival heeft vanochtend achttien nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Onder andere Angus & Julia Stone, Factory Floor, Miles Kane, Moss en The Horrors zullen in Hilvarenbeek gaan spelen.

Lees verder...

Clip voor London Grammars “Hey Now” uitgebracht

London Grammar heeft na ruim een jaar een clip uitgebracht voor “Hey Now”. Terwijl de groep de afgelopen maanden steeds meer aan populariteit heeft gewonnen, “Strong” was bijvoorbeeld Megahit op 3FM, komt de Britse trip-hop groep nu pas met een clip voor haar eerste nummer.

Lees verder...

Beelden van laatste show The Walkmen opgedoken

Vorig jaar kwam The Walkmen al met het nieuws dat de band er voor ‘onbepaalde tijd’ mee zou stoppen. De band speelde drie dagen geleden haar laatste show ooit op een NBA All Star feestje van San Antonio Spurs speler Matt Bonner.

Lees verder...

Twin Shadow doet The Smith’s “There Is A Light That Never Goes Out”

George Lewis van Twin Shadow is een druk baasje. Naast werk aan een nieuw album maakt hij ook covers van verschillende artiesten die belangrijk voor hem zijn geweest. Voor zijn ‘UNDER THE CVRS’ serie heeft hij nu, na eerdere covers van 10cc, Bruce Springsteen, Tori Amos, U2 en 112, een eigen versie gemaakt van “There

Lees verder...