Rubriek: Festivals

Festivalnieuws

‘Pinkpop verkoopt volgend jaar alleen nog maar tickets online’

Pinkpop is met Ticketmaster in gesprek om volgend jaar alleen nog maar online tickets te verkopen. Aanleiding voor die overweging zijn de te veel (en fout) geprinte weekendkaarten bij de traditionele voorverkoopadressen. Een groot aantal kaarten kwam zonder barcode uit de printer rollen, terwijl de voorverkoopadressen ook meer combitickets hebben uitgeprint dan zij eigenlijk konden

Lees verder...

Line-up Pinkpop 2016 met o.a. Paul McCartney, Lionel Richie en RHCP zo goed als rond

Het was natuurlijk al bekend at Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein naar Pinkpop 2016 zouden komen. Vandaag werd de rest van het programma bekend gemaakt en kunnen we zeggen dat vooral de zondag een trekpleister zal worden. Naast McCartney zullen dan o.a. Lionel Richie, Tom Odell en John Newman op het podium

Lees verder...

Liveblog: Pinkpop 2016 Perspresentatie

Om 12:00 gaat de traditionele Pinkpop Perspresentatie weer los in Paradiso. Alternative Blog houdt je op de hoogte van de nieuwe namen op het affiche, andere nieuwtjes en de winnaar van de Jan Smeets award.

Lees verder...

Santigold, DJ Shadow en meer naar Pitch 2016

Pitch heeft weer een aantal nieuwe namen bekend gemaakt voor het festival dat op 1 en 2 juli wordt gehouden. Op de vrijdag zijn Santigold, Grimes, Odesza, Floating Points, David August, Dusky, Job Jobse en Klyne van de partij. Op zaterdag komen Stormzy, Skepta, DJ Shadow, Yung Lean, TA-KU,Tourist en DJ Paypal langs.

Lees verder...

Paul McCartney ook naar Rock Werchter 2016

Vanochtend bereikte ons al het nieuws dat Paul McCartney de zondag van Pinkpop gaat afsluiten en nu is bekend gemaakt dat hij ook een ander festival in de Lage Landen aan zal doen; de Beatle komt namelijk ook naar Rock Werchter.

Lees verder...

Pinkpop 2016 is bezig met de komst van Paul McCartney en Doe Maar

Het leek er in eerste instantie sterk op dat Bruce Springsteen deze zomer weer naar Landgraaf zou komen, maar waarschijnlijk moeten we het doen met een andere levende legende. De geruchten rond Paul McCartney gingen ook al even rond en Pinkpopbaas Jan Smeets heeft nu aan het Algemeen Dagblad laten weten dat het festival in

Lees verder...

Foals bevestigd voor Lowlands 2016

Lowlands maakte afgelopen vrijdag al een hele lading namen bekend en er is er vandaag nog eentje aan het affiche toegevoegd: Foals komt in de zomer ook naar de polder. De band gaf vorig jaar september al een geweldige show in de Melkweg en vanavond is de Heineken Music Hall aan de beurt.

Lees verder...

Best Kept Secret 2016 voegt o.a. Dinosaur Jr., Wolf Parade en Jamie xx toe aan het programma

Best Kept Secret heeft vanochtend weer 32 nieuwe namen bekend gemaakt, en daar zitten een hoop leuke dingen tussen. Zo wordt Jamie xx de derde afsluiter van het festival en komen ook Wolf Parade (dat sinds kort weer bestaat), Dinosaur Jr., Band Of Horses, Low en Oneothrix Point Never in Hilvarenbeek op bezoek.

Lees verder...