Pukkelpop 2016 dropt ruim 80 nieuwe namen, met o.a. LCD Soundsystem en Noel Gallagher

Foto: tausend und eins, fotografie

Foto: tausend und eins, fotografie

Pukkelpop heeft vanochtend in één keer een groot deel van de line-up bekend gemaakt. Het Belgische festival verwelkomt onder andere LCD Soundsystem, The Chemical Brothers en Noel Gallagher’s High Flying Birds tussen 17 en 20 augustus in Hasselt.

Verdere krenten uit de pap zijn: M83, Biffy Clyro, Mastodon, Anderson .Paak and the Free Nationals, Warpaint, The Tallest Man On Earth, Sleaford Mods, Henry Rollins en Caspian. De hele lijst is hier te vinden.

De kaartverkoop voor Pukkelpop 2016 gaat woensdag 23 maart om 13:00 van start. Voor een weekendticket ben je zo’n tweehonderd euro kwijt, terwijl een dagticket honderd euro kost.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>