Radiohead verkoopt HMH in dik kwartier twee keer uit

Foto: Tim Cochrane

Foto: Tim Cochrane

Even leek het er op dat de kaartverkoop dit keer niet zo hard zo gaan, maar niets is minder waar. Ondanks de redelijk hoge prijs en het feit dat kaarten alleen op naam konden worden verkocht slaagde Radiohead er in om de Heineken Music Hall in dik vijftien minuten twee keer uit te verkopen.

De band gaat dit jaar op een uitgebreide festivaltour, waarbij er overigens geen Nederlandse festivals worden aangedaan, en doet daarom een aantal warm-up concerten in Amsterdam, Parijs en Londen. Alle kaarten voor de twee shows in onze hoofdstad, op 20 en 21 mei, waren dus binnen een mum van tijd weg.

Naar verwachting komt er dit jaar ook een nieuwe plaat, maar daar zijn nog geen details over bekend.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Radiohead verkoopt HMH in dik kwartier twee keer uit

 1. jos

  haha dit is alleen maar beter voor tussenhandel. Heb 2 kaarten gekocht, 1 kaart verkocht voor 690. Gewoon die andeere person naar binnen brengen en kassa.

    /   Reply  / 
  1. Ellis

   En de kaart op jouw naam wordt niet gebruikt omdat je zelf geen interesse hebt, en alleen geld wilt innen? Walgelijk… Heel jammer dat er mensen bestaan zoals jij.

     /   Reply  / 
   1. Wim

    Daar sluit ik me compleet bij aan. Echt zielig dit. Erg laag om hier geld aan te willen verdienen.

      /   Reply  / 
 2. René

  Jos, ik denk eerder dat jij zo’n doorverkopertje was die nu zijn handel in rook ziet op gaan. Heel goed dit systeem, alleen moet het aantal wel naar max. 4 kaarten.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>