‘Burn the Witch’: Radiohead geeft nieuwe hints via de post

radiohead

Het zal weinigen ontgaan zijn dat de publiciteitsmachine van Radiohead de afgelopen maanden weer overuren draait: de band gaat voor het eerst sinds 2012 weer optreden, headlinet een aantal festivals en dan is er ook nog het mysterieuze nieuwe album dat er aan lijkt te komen.

De band heeft dit weekend het vuurtje nog een beetje verder opgestookt door een aantal fans in het Verenigd Koninkrijk een flyer via de post te sturen. Op het foldertje schitteren de woorden “Sing The Song Of Sixpence That Goes. Burn The Witch. We Know Where You Live.” Die woorden schijnen te verwijzen naar het nummer ‘Burn The Witch’, dat in 2006 al opdook in een korte teaser van de band.

Vannacht was het ook nog eens Walpurgisnacht, wat te maken heeft met heidense rituelen en het wiccageloof. Of de heksenreferentie van de band daar ook op inspeelt is nog niet helemaal duidelijk, maar wie weet verschijnt er vandaag zelfs wel iets.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>