Fleet Foxes keert ‘zeker’ terug na vijf jaar afwezigheid

fleet foxes

Fleet Foxes lieten in 2011 voor het laatst iets van zich horen met Helplessness Blues en sindsdien studeerde frontman Robin Pecknold af aan de universiteit van Columbia, deed hij een aantal solodingen en tourde hij onlangs als voorprogramma mee met Joanna Newsom.

Pecknold had in die jaren dus geen tijd voor zijn band, maar hier lijkt verandering in te komen. Gitarist Christian Wargo sprak onlangs met zijn zanger bij een concert van Newsom in Los Angeles en de twee hebben de boel weer in beweging gezet: “Het is nog niet echt ‘aangekondigd’, of iets dergelijks en niemand van ons wist dat het er aan zat te komen, maar het gaat echt gebeuren. Het is waarschijnlijk nog onofficieel op dit moment, maar het is zeker iets dat speelt”, vertelt Wargo.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>