Flaming Lips, Arcade Fire, Radiohead en… Miley Cyrus hebben beef!

…nu ja, niet met z’n vieren met elkaar en het is geen vechten geworden, maar toch: wie dacht dat ruzies tussen Oasissen, Blurs of de rest van de wereld tegen Razorlight vooral in Britse bladen staan heeft het mis. Deze week noemt zanger Wayne Coyne van Flaming Lips de dames en heren van het Canadese Arcade Fire een stelletje klootzakken. Dat is niet aardig, maar het kan altijd gekker: tienerpopster Miley Cyrus (foto), tevens dochter van die nare countryzanger Billy Ray Cyrus (Don’t play that song, that achy breaky song, u weet wel) heeft tot haar nieuwe levensmissie gemaakt om Radiohead helemaal kápót te gaan maken. Want haar ‘favoriete band’ negeerde haar tijdens de Grammy-uitreiking. Schande! Ofwel: The week in Indie Rock Beef!

En laten we het ook weer niet te lang maken: Coyne zou met Arcade Fire getourd hebben en vond dat de bandleden van Arcade Fire hun crew en publiek als stront behandelden. “Wie denken ze wel niet dat ze zijn? The Edge van U2 of Justin Timberlake zijn toch ook gewone jongens? Ze hebben goeie liedjes, maar het zijn klootzakken, so fuck ‘em.”

Violist Owen Pallet twitterde al het volgende: “Win might not be all hugs and rainbows and kittens, but neither is he drug culture, confetti, pot paraphernalia and bullshit.” Arcade Fire-zanger Win Butler verdedigde zich kort daarna, vooral boos om de opmerking dat hij z’n publiek als stront zou behandelen. ”Ik wil niet dat mensen de band beoordelen op basis van enkele quotes in de media. We hebben een paar jaar terug, met de laatste show van de Funeral-tour, het podium gedeeld met de Flaming Lips. En we hebben ze ontmoet. Kennen ze ons daardoor goed, net zo goed als The Edge of Justin Timberlake waarme Coyne, vast ook heel intiem is?” Juist, kous af?

Over naar de Grammy-uitreiking van een paar weekjes terug, waar zanger Thom Yorke en gitarist Jonny Greenwood nog optraden met een soort marching band. Miley’s management vroeg Radiohead’s management of Miley Radiohead achteraf kon ontmoeten. “Nèh, dat doen we niet echt”, was het antwoord. En toen werd de Disneykinderster boos en verdrietig. “De reden dat ik in deze business zit is tenminste om mensen gelukkig te maken”, sneert ze. “Ik ben voortijdig weggegaan bij de ceremonie omdat ik zo boos wa. Ik ging niet meer kijken. Kut Radiohead! Ik maak ze kapot! En ik ga dit aan iedereen vertellen!”

*sidder en beef*

Mocht Miley nog eens uit wraak haar nageltjes in Thom Yorke’s half verlamde oog zetten, u leest het hier.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Flaming Lips, Arcade Fire, Radiohead en… Miley Cyrus hebben beef!

  1. Frank

    Haha ik kan er alleen maar om lachen. en wat een vreselijke foto.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>