Video: Arcade Fire’s Wake Up in Where The Wild Things Are-trailer

Eindelijk weer eens een fantasyfilm gebaseerd op een populair jeugdboek om naar uit te kijken: eigenzinnige filmmaker Spike Jonze (regisseur van Being John Malkovich, Adaptation en diverse videoclips) heeft zich gewaagd aan Maurice Sendak’s beroemde jeugdboek Where The Wild Things Are, in het Nederlandse taalgebied vooral bekend als de Max en de Maximonsters. De film is pas in oktober in de Amerikaanse bioscopen te zien, maar een trailer is er al, nota bene gedragen door Arcade Fire’s Wake Up.

Wat kunnen wij anders zeggen dan: goed gekozen, dit prijsnummer van een van de beste debuutalbums van de afgelopen tien jaar? De Canadese band heeft het nummer voor deze trailer zelfs opnieuw opgenomen, al is Arcade Fire naar verluidt verder niet in de uiteindelijke film te horen. Wel is Yeah Yeah Yeahs-zangeres Karen O. mede-verantwoordelijk voor de filmmuziek.

Intussen belooft Where The Wild Things Are een bijzondere film te worden, te zien aan de eerste beelden en het uiterlijk van de grote monsterpoppen. Enjoy:

Trailer Where The Wild Things Are

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Arcade Fire’s Wake Up in Where The Wild Things Are-trailer

  1. Johnny

    Welk nummer kun je het beste onder de trailer van verfilming Where The Wild Things Are zetten? Nou deze dus, mijn nieuwsgierigheid hebben ze. Dank voor de tip Joris.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Review: Patrick Watson - Wooden Arms | Alternative

  3. Pingback: Voorproefje van Karen O.’s soundtrack voor Where The Wild Things Are | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>