Video’s: Arcade Fire live in Saturday Night Live

Arcade Fire SNLAangezien we nog altijd verstoken zijn van (zelfs maar enig nieuws rond) een optreden van Arcade Fire in Nederland, is mooi actueel beeld van de groep altijd meegenomen. Afgelopen zaterdagavond was Arcade Fire te gast in het populaire Amerikaanse comedyprogramma Saturday Night Live, voor twee gloedvolle en vertrouwd energieke uitvoeringen van The Suburbs-hoogtepunten The Sprawl II (Mountains Beyond Mountains) en We Used To Wait (frontman Win Butler zoekt de camera’s op). Verder moet het wel je vorm van humor zijn, maar alleen al voor de knettergekke entree van Butler en consorten is een sketch over zwarte pagina’s uit de wereldgeschiedenis al de moeite van het bekijken waard.

Arcade Fire – We Used To Wait (live @ SNL, via)

Arcade Fire – The Sprawl II (live @ SNL)

Arcade Fire in Saturday Night Live

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video’s: Arcade Fire live in Saturday Night Live

  1. kevin

    Maandag 29 november treedt arcade fire op in dusseldorf in de philipshalle. Het is nog niet uitverkocht. Lijkt me de moeite waard.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>