Dertigjarig jubileum Rock Am Ring vindt plaats in Mendig

Rock Am Ring heeft een nieuwe locatie. Nadat bekend werd dat het Duitse festival de Nürburgring moest verlaten leek het erop dat Mönchengladbach de nieuwe locatie zou worden. Het lukte Marek Lieberberg, de organisator van het festival, en de gemeente echter niet om tot een overeenstemming te komen over de huur van een oude Britse legerbasis, waardoor Rock Am Ring nu uitwijkt naar een vliegveld bij het plaatsje Mendig.

Mendig ligt net zoals Nürburg in de Vulkaneifel en bevindt zich op slechts 35 kilometer van de Ring waar het festival de eerste negenentwintig keer plaatsvond. De editie van 2015 wordt dus meteen een speciale, met het dertigjarig jubileum en de verhuizing naar een nieuwe locatie. Rock Am Ring krijgt in datzelfde weekend (5-7 juni) concurrentie van het nieuwe festival Grüne Hölle op de Nürburgring.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>