Lowlands 2008 bijna uitverkocht: 5000 kaartjes over

Lowlands 2007Met al een groot deel van het programma bekend, schiet het stevig op met de kaartverkoop van Lowlands 2008. De Lowlands-organisatie maakte vrijdagmiddag bekend dat er nog zo'n 5000 van de 55.000 kaartjes over zijn. En die zijn zaterdagmiddag pardoes opgeraakt: uitverkocht! En passant zijn er nog drie nieuwe muziekacts bekend gemaakt: The Fratellis (gaan die met een saaie tweede plaat de Alpha vullen?), One Night Only (dagelijks te horen bij de NOS tijdens de EK-uitzendingen) en Black Sun Empire (diepe bassen die je maagwand doen trillen).

Wat mij betreft overigens een prima maatregel: op de Lowlands-website staat een keurig rijtje van dubieuze woekeradresjes waar je je Lowlands-kaart beter niet kunt kopen. Meestal betaal je dan namelijk veel meer dan de kostprijs 132,50 euro en dan is de kans ook nog aanwezig dat je een vals kaartje aangesmeerd krijgt. Ondanks automatisch toegevoegde Google Ads op deze website die je ook proberen te lokken om kaarten te kopen, laat deze sites links liggen.

Wel klikken, niet kopen: :)

"Tickets die verkocht worden via onder meer de volgende websites zijn ONBETROUWBAAR: Marktplaats, Onlineticketshop, Worldticketshop, Budgetticket, Tickets4u, Topeventtickets, Ticketunlimited, Ticketforsale, Soldouteventtickets en Easytickets.

Elk jaar komen mensen die hun kaarten hebben gekocht via niet-officiële verkooppunten bedrogen uit. Alle geldige kaarten zijn voorzien van barcodes en deze worden bij de entree gescand. Zo kun je dus éénmaal met dezelfde barcode het terrein betreden. De barcodes van in de post verdwenen kaarten zijn ongeldig gemaakt door de organisatie. De kans is groot dat deze verdwenen kaarten opduiken op veilingsites, in de zwarte handel of voor de ingang van het festivalterrein."

Duidelijk? Het verdere totale programma van Lowlands lees je onder meer hier.

Zie ook:
- Al het festivalnieuws op Alternative Blog

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lowlands 2008 bijna uitverkocht: 5000 kaartjes over

  1. Cowboy Henk

    nrc.next deelt ook nog 100 kaarten uit via nrcnext.nl/lowlands

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>