Mike ‘The Streets’ Skinner is in paniek

Mike 'The Streets' SkinnerHet lijkt niet helemaal lekker te gaan met Mike Skinner, a.k.a. The Streets. De jonge Brit zegt zelfs in paniek te zijn. Na de drie succesvolle albums Original Pirate Material ('02), A Grand Don't Come For Free (04) en The Hardest Way To Make An Easy Living ('06) krijgt hij zijn nieuwe, vierde album maar niet af. De release stond gepland voor dit jaar, maar Skinner heeft 'm eigenhandig verschoven naar 2008. De doe-het-zelver is ontevreden over de tracks die hij tot nu toe heeft gemaakt, helemaal nadat hij een remix voor The Twang maakte die hij wel geslaagd vond.

"De basis voor een geweldige nieuwe plaat is er beslist", schrijft hij op zijn MySpace-blog. "Maar ik werk er iedere dag zo hard aan dat mijn hoofd tolt aan het einde van de dag. De volgende morgen word ik paniekerig wakker. Dat is niet zo leuk, dus heb ik besloten er een tijdje afstand van te nemen. Ik ga even lekker drinken en naar Ibiza. This also means I'll maintain my tidy pattern of releasing an album in 2002, 2004, 2006 and, now, 2008. And at least I beat Mayhem at poker the other day."

We wachten het dan maar af, het moment waarop Skinner alles weer op een rijtje heeft zodat hij weer een piekfijne Streets-plaat kan afleveren. Want de mix tussen rauwe beats en zijn brutale, zeer Engelse raps over het dagelijks leven blijft onweerstaanbaar. Zuip n's wat minder jongen, misschien helpt dat. The Streets met band schijnen op 17 augustus nog wel op te treden op het Belgische Pukkelpop.

Mijn favoriet blijft zijn debuut, maar zijn beste single blijft Fit But You Know It van A Grand Don't Come For Free. Wat is jouw Streets-favoriet?

The Streets – Fit But You Know It

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mike ‘The Streets’ Skinner is in paniek

  1. Ray

    Ja die remix met the twang is wel vet!

      /   Reply  / 
  2. Naomi

    Zover ik weet treedt hij pas de 18e op op pukkelpop hoor….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>