Kerstkado: download Portishead-concert bij ATP

Portishead live @ ATPOp de dag voor Kerst een klein kerstpresentje: een download van een registratie van het concert dat Portishead op 8 december gaf tijdens het All Tomorrow's Parties-festival. In een voor een bootleg uitstekende geluidskwaliteit krijg je een prima indruk van nieuwe, industriëler klinkende nummers als Wicca, Machine Gun en Peaches, tracks die hoogst-waarschijnlijk komen te staan op het nieuwe, derde Portishead-album, verwacht in april 2008.

Maar ook prachtversies van bekende songs als Glory Box, Sour Times, Roads, Only You en een nog altijd huiveringwekkend Cowboys kwamen voorbij tijdens het concert. Let ook op Wandering Star, gestoken in een afwijkend arrangement. Aan niets is te horen dat de band zo'n tien jaar niet meer op het podium heeft gestaan.

De Rapidshare-links naar de uitstekende, integrale opname vindt u alhier.

Lees ook:
- Video's: nieuwe nummers van Portishead live op ATP
- Nieuwe cd Portishead uit in 2008
- Portishead sleutelt nog even verder aan nieuw album
- Portishead na tien jaar weer op het podium

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerstkado: download Portishead-concert bij ATP

  1. Blaurey

    Goede opnames inderdaad! Ik vind alleen aan Wandering Star dus wel te horen dat lang niet live gespeeld is…Ik ben benieuwd of we ze komend jaar in een mooie zaal kunnen zien spelen! Ik hoop Paradiso, zeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>