Trentemøller geeft concert met band in Paradiso

TrentemøllerDe sensationele show van de Deense Trentemøller met band afgelopen zomer gemist op Lowlands of Pukkelpop? Geen nood, want een van de meest toonaangevende elektronica-muzikanten van dit moment keert komend voorjaar terug voor een concert in Nederland. Trentemøller staat op donderdag 10 april in Paradiso, Amsterdam, met zijn liveband.

Met drummer en gitarist in zijn liveact wist Trentemøller afgelopen zomer namelijk niet enkel dancefanaten aan zich te binden, maar net zo makkelijk liefhebbers van alternatieve popmuziek. Dat is ook te danken aan de variatie binnen zijn muziek. Het is niet enkel techno, minimal of electro wat de klok slaat: de sound is heerlijk warm en voor liedjesliefhebbers is er genoeg pop en melodie in te bespeuren. Dat is ook perfect te horen op het fraaie debuut The Last Resort ('06) en het eind vorig jaar verschenen The Trentemøller Chronicles.

Kaarten voor het Paradiso-concert van Trentemøller kosten 16 euro, de voorverkoop begint op zaterdag 5 januari.

Trentemøller – Moan (live)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>