Bonde Do Role scoort gewoon twee nieuwe chicks

Bonde Do Role nieuwe stijlEn toen zat de Braziliaanse baliefunkband Bonde Do Role eind vorig jaar opeens zonder zangeres en blikvangster Marina Vello. Ze verliet de band na een hoop geruzie, waarna het overgebleven mannelijke duo Pedro en Gorky op zoek ging naar een nieuwe boegbeeld. En kijk aan: ze hebben met behulp van een actie op MTV Brasil twee nieuwe chicks weten te scoren, in de vorm van MC's Laura Taylor en Ana Bernardino.

De dames werden gekozen uit zo'n honderd gegadigden en zeker bij Laura Taylor (de blanke) kunnen wij ons uitstekend voorstellen waarom zij de band mocht komen versterken. Geen idee van haar zang- of rapkwaliteiten, maar het oog wil ook wat, niet waar?

Volgens de heren kregen de dames een aantal opdrachten, waaronder modderworstelen en het vangen van Pedro en Gorky, verkleed als varkentjes. Right.

Een Amerikaanse tournee in de nieuwe bezetting gaat eind april van start, waarna er een opvolger van het leuke debuut van vorig jaar With Lasers met de dames wordt opgenomen. Als het tenminste voor die tijd weer geen slaande ruzie wordt. Intussen heeft Marina zich aangesloten bij de groep Edu K, waar binnenkort de single 'Me Bota Pra Dançar'

De wat vreemde auditie ziet u hier:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>