Naaktvideo: The Brighton Port Authority – Toe Jam

Still uit video van Toe JamNorman Cook, het best bekend als zijn alter ego Fatboy Slim, gaat schuil achter een nieuw project: The Brighton Port Authority (BPA). Een 'debuutalbum' staat op stapel met bijdrages van niemand minder dan David Byrne (Talking Heads) Dizzee Rascal, Martha Wainwright en Iggy Pop. Byrne en Rascal duiken op in eerste, zwaar besmettelijke single Toe Jam, voorzien van een oh zo expliciete naaktvideo in oergezellige jaren zeventig stijl!

Over de muziek: Cook doet eens iets onder een andere naam dan Fat Boy Slim en verdomd: zo fris als dit nieuwe deuntje klonk zijn muziek in járen niet. Toe Jam heeft een aanstekelijke, vlotte huppelbeat, dito exotische toeters en is extreem vrolijk. U herkent  de zang van David Byrne en enkele onnavolgbare raps van Dizzee Rascal. Over geniale zomerhits gesproken: Toe Jam is hiervoor een perfecte kandidaat.

Zelden zoveel blote tieten, leuters, dozen en konten in één video gezien als in deze geweldige, erg grappige clip bij Toe Jam. Daar kan de gemiddelde blingbling-hiphopper een puntje aan zuigen!

Maar ja, die verrekte zwarte fatsoensbalkjes hè… Gelukkig zorgen die juist voor de grappigste video sinds Weezer's Pork and Beans.

Nog enkele vrolijke tracks van BPA te horen op MySpace.

Brighton Port Authority – Toe Jam

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Naaktvideo: The Brighton Port Authority – Toe Jam

  1. Bas

    Haha, ik heb ‘m toevallig ook nét in een blogje op MySpace gezet. Kan ook niet missen natuurlijk. Dit wordt, mede dankzij de clip, inderaad een leuke hit!

      /   Reply  / 
  2. Superschaap

    Ik kan het fout hebben maar het lijkt erop dat Norman de traditie om in zijn eigen videoclip op te duiken in stand houdt, zie 2:30 in de video.

      /   Reply  / 
  3. Frank

    ik kom op youtube ook de naam van fatboy slim tegen in combinatie met deze clip, weet iemand daar iets meer over?
    hij is echt heeel tof

      /   Reply  / 
  4. Frank

    sorry niet goed gelezen!! hij is het gewoon!:)

      /   Reply  / 
  5. René

    F*cking briljant!!

      /   Reply  / 
  6. Pingback: In Première: The BPA ft. Iggy Pop - He’s Frank (Slight Return) | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>