The Hives just wanna have fun: kerstsingle met Cyndi Lauper

Howlin' Pelle (The Hives)De Zweedse Hives draaien hun garagerockhandjes niet om voor een opmerkelijke samenwerking meer of minder. Vorig jaar sloegen ze nog de handen ineen met producer Pharell Williams voor hun jongste album, nu gaan de Zweden een heuse kerstsingle (!) uitbrengen, opgenomen met jaren tachtig icoon Cyndi Lauper (!!, u weet wel, Girls Just Want To Have Fun). A Christmas Duel is de titel van het nummer, dat vanaf 28 november gratis en voor niets te downloaden is vanaf de Hives website.

Daarnaast komt het nummer op 1 december uit op single in Engeland. De Hives beseffen dat de samenwerking voor velen een verrassing zal zijn, zegt de band in een statement. "Maar het moest gewoon zo gaan, dit viel in onze schoot. Het was te goed om zomaar te laten gaan. We moesten dit met haar opnemen. Zie het als een teken."

Alleen al om te horen hoe het eindresultaat klinkt, briljant of vreselijk, is het een goed idee om op 28 november even langs The Hives-site te surfen, me dunkt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>