Alles over artiesten in luttele seconden met Foxytunes

Een geniale zoekmachine die ik je niet wil onthouden: Foxytunes. Vul er de naam van een van je favoriete acts of vab juist een volslagen onbekende band in en je krijgt één handig overzicht op je scherm getoverd. Met daarop video's op Youtube van de betreffende act, foto's op Flickr, soortgelijke artiesten die je ook zouden kunnen bevallen via Last.fm, directe links naar wikipedia of de MySpace van de act, songteksten en uiteraard links naar Amazon waar je de muziek kunt kopen. Kijk zelf maar eens hoe zo'n pagina eruit ziet met de zoektermen Arcade Fire of Radiohead.
Een plugin voor Firefox of Internet Explorer downloaden is ook mogelijk, zodat je bij iedere track die je in bijvoorbeeld iTunes afspeelt direct naar een Foxytunes-pagina kunt gaan voor informatie en links over de act die je op dat moment hoort. Ik vind dit in ieder geval een razendhandige zoekmachine die ik zeker vaker zal gebruiken als ik zoek naar nieuwe video's.

Wat vind jij van Foxytunes? Laat het vooral weten in de reacties!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Alles over artiesten in luttele seconden met Foxytunes

  1. Geweldig

    Ideaal, bedankt. Het zoeken met myspace is toch minder handig.

      /   Reply  / 
  2. Bodine

    Bedankt! Het is inderdaad erg handig en zelf kan je ook nog de wigets (de blokken dus) toevoegen of verwijderen. Erg overzichtelijk ook!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>