Nine Inch Nails doet Europese tour, incl. Paradiso!

Trent Reznor (Nine Inch Nails)De meeste tournees zie je vantevoren wel aankomen, als een band een nieuwe plaat uit heeft bijvoorbeeld, die een stukje promotie nodig heeft. Nine Inch Nails kondigt echter onverwacht een uitgebreide Europese tour van twee maanden aan voor begin volgend jaar. En daarbij doen NIN-brein Trent Reznor en zijn band op 21 maart de Amsterdamse Paradiso aan, en op 18 maart Ancienne Belgique te Brussel. Ook al zijn er nog geen details bekend over voorverkoopdata of ticketprijzen, de eerste reacties van de liefhebbers zijn nu al euforisch. Niet gek, omdat Nine Inch Nails bekend staat om intense, spectaculaire concerten. Voor de tournee hoeven we nog geen nieuw NIN-album te verwachten, maar Reznor is naar verluidt bezig om volgend jaar een nieuwe cd af te hebben, de opvolger van With Teeth uit 2005. Wordt Nine Inch Nails in Paradiso nu al een van de concerten van 2007?

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nine Inch Nails doet Europese tour, incl. Paradiso!

  1. Kleef

    Het zal niet meevallen om kaarten te bemachtigen, maar ik ga een poging ondernemen :)

      /   Reply  / 
  2. toolhead

    ik vraag me af of het wel zo hard zal gaan: dure tickets, album is al een hele tijd uit, opkomst viel in Nijmegen ook wel mee en anders waren de niet- die hards ook wel op een ander festival als Werchter.

      /   Reply  / 
  3. Incurable

    Dacht ut wel…
    Kaarten voor beide concerten waren in 5 minuten uitverkocht.
    Ik heb er gelukker 3 :)

      /   Reply  / 
  4. Incurable

    En beter nog….
    Ik heb een meet & greet gewonnen bij Oor! :)
    bij de soundcheck en kletsen met de band…

    is dat vet of niet? ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>