Boekt Pinkpop Rage Against The Machine in 2008?

Om een zo sterk mogelijk programma met grote namen neer te zetten, werkt Pinkpop al enige tijd samen met het Duitse dubbelfestival Rock Am Ring/Rock Im Park, dat in 2008 een week later plaatsvindt dan het Limburgse festival. En nu de Duitsers de komst van Rage Against The Machine reeds hebben bekend gemaakt, kan het niet anders of de reünie van deze band keert in 2008 terug naar Landgraaf, na zeer succesvolle optredens op de Pinkpop-edities van 1992, 1993 en 1996.

Overigens komt ook Metallica naar Rock Am Ring en Rock Im Park in 2008, maar die zie ik in Nederland eeder op een festival als Fields Of Rock staan, waarschijnlijk ook in juni, dan op Pinkpop. Of wederom in het Gelredome natuurlijk. De overige bevestigde namen voor Rock Am Ring/Rock Im Park op 6, 7 en 8 juni 2008 zijn: Babyshambles, Bullet For My Valentine, Die Toten Hosen, Dimmu Borgir, In Flames, Motörhead, Nightwish, Sportfreunde Stiller en The Hellacopters. Ik zie vooral Nightwish en Babyshambles wel op Pinkpop verschijnen.

Pinkpop 2008 vindt voor het eerst in de geschiedenis niet plaats in het (komend jaar zeer vroeg vallende) Pinksterweekeinde, maar twee weken later op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei. Wanneer Pinkpopbaas Jan Smeets met de eerste officiële namen komt, is nog onduidelijk. Maar dat Rage Against The Machine eind mei de grond van Landgraaf zal doen schudden, kan bijna niet missen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>