Fotografen boycotten Anouk op Rockin’ Park


Dat Haagse zangeres Anouk het hoger in haar bol heeft dan gezond is, wisten we al sinds jaren. Maar o jee, een hitje in Amerika dreigt nu eindelijk echt en hopla: er werden op Rockin’ Park in Nijmegen zaterdag opeens stevige eisen gesteld aan de persfotografen van dienst, meldt MOMI. Zij dienden een contract te ondertekenen met het akkoord dat gemaakte foto’s van tevoren aan artiest en management ter inzage werden gelegd. “Ja dàààg, dikke vinger!” dachten zij collectief. Waarop alle fotografen, inclusief die van het ANP, bij het begin van de grote Anouk-show de fotopits verlieten. Nà het schieten van foto’s uiteraard (foto boven: Michel Utrecht).

Natuurlijk, een echt uitzonderlijke situatie is dit niet. Er zijn steeds vaker internationale sterren die steeds meer soortgelijke eisen stellen aan de fotografie. Al ontstond hier vorig jaar ook al eens flinke reuring onder fotografen, na een show van Beyoncé, waarbij de fotopers drie minuten op 50 meter afstand mocht fotograferen. Op Rockin’ Park echter stelden de Amerikaanse grote namen als Lenny Kravitz, Counting Crows en Live helemaal geen ‘rare eisen’ aan de persfotografen zoals Anouk wel deed, lezen we op het weblog van fotograaf Danny van Schenkel.

Daardoor schoot het contract van mevrouw Anouk en EMI hen terecht en volslagen logisch in het verkeerde keelgat, dunkt me. Want laten we niet vergeten dat de Haagse zangeres na al die jaren alleen nog iets te betekenen heeft in Nederland, België en sinds kort Noorwegen, voor zolang dat duurt. Terwijl een Lenny Kravitz nota bene beschikt over nog veel meer sterallures, wel over de hele wereld reteberoemd is, maar toch de fotografen in Nijmegen de eerste nummers van z’n set hun gang liet gaan zonder inzage vooraf.

Geen relaas nu overigens over hoe Anouk en al die anderen gespeeld hebben op Rockin’ Park: ik was er niet vanwege de algeheel saaie line-up. Was jij er wel? Laat ons allen hieronder weten of het zaterdag goed toeven was in het Goffertpark.

Wat vind jij van de Anouk-boycot op Rockin’ Park? Kinderachtig of zeer terecht? Leukste reactie op My Own Music Industry van fotograaf Reinier: “Contract tekenen, wat foto’s van pisbakken maken en die ter goedkeuring voorleggen.”

Voor de fans: Anouk op Rockin’ Park

facebook share facebook share

54 Reacties // Reageer

54 thoughts on “Fotografen boycotten Anouk op Rockin’ Park

  1. Emile

    Hopelijk wordt Anouk nog geschrapt voor Lowlands. Ze is een aanfluiting voor het festival.

      /   Reply  / 
  2. Mireille

    Nou het was mijn eerste festival en ik moet zeggen Ik vond het leuk en Lenny was super goed. Vond het alleen jammer dat hij niet meer tijd kreeg terwijl hij later was begonnen.

      /   Reply  / 
  3. Nancy

    Het was een geweldig festival. Je moet ervan houden, maar dat is natuurlijk met alles. Gelukkig vinden we niet allemaal hetzelfde leuk. Ik vond Live echt de topper van de dag.

      /   Reply  / 
  4. Rene

    Was ook mijn eerste festival. vond vooral Anouk en Lenny goed. Met name Jeruzalem van Anouk was zeer goed, als je zo speelt dan heb je bijna het recht om belachelijke eisen te stellen. Vond the Counting Crows wat tegenvallen. Overigens iedereen begon op tijd behalve Lenny. Hij had dan ook gewoon op tijd moeten beginnen in plaats van te klagen dat ie moest stoppen.

      /   Reply  / 
  5. mart

    Nee, deze tweede editie had weinig tot niets met een pop/rock-festival te maken zodat ik nog niet eens twijfelde over het kopen van een kaartje, ondanks dat het in mijn achtertuin wordt gehouden.
    Anouk, wat moet je daar nog over zeggen..asjeblieft zeg, ieder woord is er een teveel. Een blammage dat een zich alternatief noemend festival als Lowlands haar programmeert. What’s next? Toppers?

      /   Reply  / 
  6. Debbie

    da is niks nieuws, dat gaat al jaren zo, dat fotografen een contract moeten ondertekenen, dus dit slaat weer helemaal nergens op.

      /   Reply  / 
  7. Joris

    Onzin Debbie, je leest niet (goed).

      /   Reply  / 
  8. sapho

    allereerst,anouk rocks!! en live was het helemaal bovendien lekker sfeertje en mooi weer alleen nog die dames wc´s echt niet toereikend voor het aantal mensen balen dus.

      /   Reply  / 
  9. mark leenaerts

    Mijn zoveelste festival/concert, en ben goed tevreden.
    Festivalterrein ligt in mijn achtertuin, dus over reizen geen klagen gehad. Iets te weinig dames-wc’s, maar daar klaag ik als man dan weer niet over. Prijzen voor consumpties waren hoog, maar dat weet je wanneer je naar MOJO gaat.

    Muziek technisch: Melee is vrolijk genoeg om rond 12u in de motregen te openen. Ze doen hun best. Justin Nozuka is leuk, maar weinig speciaal. Het meer ervaren Starsailor heeft duidelijk meer kennis van het maken van een show, en ook Xavier Rudd (de geweldige eenmansband-hippie uit Australie) weet te beroeren.

    Wanneer eindelijk de ‘echte’ bands beginnen wordt duidelijk dat de Counting Crows hun beste jaren gehad hebben – al spring Adam Duritz nog steeds rond als een minderjarig bokje. Ik blijf fan van de muziek en geniet van een prima set, die desondanks niet vlamt of vonkt.
    Gabriel Rios overgeslagen, om wat te eten en vooraan bij Live te staan. Wat mij betreft een van de hoogtepunten van de dag – een set vol klassiekers, een springlevende Ed Kowalzic en opzwepend gitaargesnerp. De afsluiter ‘overcome’ doet daar wat mij betreft zelfs een beetje afbreuk aan.
    Ben Folds mag ondertussen ook routinier genoemd worden – maar kan muzikaal totaal niet overtuigen. Dat doet Anouk toch stukken beter (al mag ik haar niet en moet ze dat vooral bij anderen dan ikzelf doen).
    Racoon (als invaller voor Hart) geeft een vrolijk feestje, maar ikzelf heb deze lente al een overkill aan Racoon gehad en bedank vriendelijk. Ga liever vooraan bij Lenny K staan.

    Lenny speelt vooral veel rustig, onbekender werk – en laat daarbij prachtig improviseren door blazers en slagwerk. Niet het gehele publiek kan dit waarderen en reageert lauw. Het laatste kwartier schrikt hij van de beperkte tijd die hij nog heeft, en knalt hij er zijn 4 (meer stevige rock-)klassiekers in. Iedereen tevreden!

      /   Reply  / 
  10. Debbie

    Dat mag jij vinden Joris, dat ik niet goed lees, maar toevallig bezit ik die info, dus denk jij maar lekker wat je wilt denken.

      /   Reply  / 
  11. Joris

    Welke info, Debbie? Verklaar je eens goed onderbouwd nader zonder te katten.

      /   Reply  / 
  12. Hanneke

    Ik vond het een geslaagd festival. Counting Crows en Lenny vond ik wat tegevallen vanwege de minder bekende nummers. En bij Lenny was ik een van de personen die de minuten lange solo’s niet echt kon waarderen. Had liever wat meer Lenny gehoord.
    Maar goed, Anouk vond ik beter dan verwacht. Maar de absolute topper was zeer zeker Live! Zo goed als allemaal bekende nummers en de mannen staan een super show weg te geven. Van mij hadden ze nog wel een uur langer door mogen spelen!!!
    Jammer dat Beth Hart er niet was en heel erg fijn dat Xavier Rudd er was. Heerlijk relaxt!

    Het weer hielp gelukkig ook mee, heb er een rode neus aan over gehouden ;) .

      /   Reply  / 
  13. Thirza

    Waar maak je je nou druk over? Het was een super festival!!!!ik heb genoten van Anouk, die ondanks haar eisen echt geweldig kan zingen!En misschien zijn haar eisen niet voor niks, vaak zit er meer achter als dat je hoort in de media.

    Verder een super ster ontmoet, Xavier Rudd!
    was mij nog niet bekend, maar hij heeft m´n hart gestolen!
    Heerlijke dag gehad

      /   Reply  / 
  14. Nicolaas

    Leuk zo’n boycot tegen Anouk maar een feit is dat ze nu hier en op alle andere nieuwsdiensten veel meer aandacht krijgt dan ze anders ooit zou hebben gekregen!
    Dus de vraag is dus wie is hier nu de slimste van deze mensen, en dat is voor mij dus Anouk! Verder is het niet zo gek dat artiesten zich gaan indekken tegen misbruik van hun portretrecht daar de heren en damens papiratzi zich tegenwoordig “zie Spears en Whynhouse”dat er wel iets voor te zeggen valt dat ze zich indekken tegen dit soort personen, en ik weet zeker dat Anouk er ook niet blij mee is dat de weinige goede fotografen nu de dupe van die vele slechte aan het worden zijn, maar het is gewoon niet anders! KIJK HIER MAAR OP HET INTERNET wat er allemaal op privegebied van deze mensen wordt verspreid, dit kan vaak echt niet door de beugel heren dames fotograven!!!!!

      /   Reply  / 
  15. Wymer

    fotografen is met een f.

      /   Reply  / 
  16. Daniëlle

    Lenny ‘rocked’ Rock in Park! Helaas kwam hij iets te laat het podium op en mocht hij niet langer door spelen…. dus hij heeft in augustus nog wat goed te maken!
    Maar dat lauwe publiek stond (zie reaktie hierboven) stond in ieder geval NIET bij mij in de buurt!
    Ik stond gelukkig vooraan (en heb nog mooie foto’s kunnen maken, en ja…. topfoto’s van Anouk!). Heb al heel wat artiesten live gezien maar wat Lenny zo uniek maakt is naast zijn charisma en gouden strot dat hij zijn nummers niet als ‘radio edit’ speelt. Altijd weer een feest om te luisteren en te zien, ook hoe hij met het publiek omgaat (lees: om z’n vingers windt)
    Ik vond Mêlée wel de verrassing van de dag. Starsailor mooi openingsnummer maar de rest ging wel. Live en Anouk zoals altijd goed.
    Maar Rock in Park is Rock in Park niet zonder Lenny dus hopenlijk volgende keer weer Lenny als hoofdact!!!

      /   Reply  / 
  17. Jos Schuurman

    GOED GEDAAN COLLEGAE….Been there

      /   Reply  / 
  18. Nicolaas

    Tuurlijk met een f staat eerder ook zo geschreven sorry oke! Schrijf vaak zo snel dat er wel eens een foutje in kan komen, vooral omdat ik voor 80% per dag in het Engels mijn brieven schrijf gaat het in het hoofd wel eens mis, anders schrijf ik ‘photo’,buitenlandse vriendin die geen hollands kent vandaar maar je begrijpt wat ik bedoel toch!

      /   Reply  / 
  19. audrey

    Ik had kaartjes gekocht om samen met vrienden te gaan die Lenny nog nooit live gezien hadden. We hadden toen toch een wat betere line-up verwacht. Maar uitendelijk was het toch wel een leuk festival met een wat “ouder” publiek (veel 35+ers wat we zelf ook zijn!) Het is vooral een festival van de bekende liedjes geworden (en ben dus nu ook schor van het meezingen). Counting Crows was een grote tegenvallen en ik denk dat het niet door hun setlist kwam maar door het geluid. Bij (bijna) alle bands stond het geluid harder (of meer bas, voller). Het leek net of het een beetje “genepen”was. Heel raar. Live was inderdaad een topper en het plezier straalde van de band af. Anouk vond ik erg tegenvallen.Vooral haar gezeur over dat ze moe was, kom op het gaat om een setje van een uurtje (btw goede actie van de fotografen restricties zijn onacceptabel)!
    Lenny was wel ok maar ik vond dat gedoe over tijd tekort een beetje vreemd en het leek wel een toneelstukje dat werd opgevoerd. Als artiest weet je toch precies hoeveel tijd je krijgt?
    Ik vond Gabriel Rios erg leuk, een lekker caribisch ritme in het zonnetje.
    Kortom: een leuk festivalletje maar niet te vergelijken met Pinpop wat echt indruk maakt. Nu op naar Lowlands (voor de eerste keer)!!

      /   Reply  / 
  20. Debbie

    Joris, heb je vanochtend toevallig Anouk op de radio gehoord, die daar zelf ook vertelt dat dat altijd de procedure is, zo’n contract?

      /   Reply  / 
  21. ingrid

    Wat nou onbekende nummers van Lenny.. als je z’n nieuwe cd had gekend had je alle nummers gewoon gekend..
    Lenny was super!
    Anouk vond ik ook goed spelen evenals Live. Gabriel Rios bracht lekkere nummers ten gehore; kortom ik vond het een geslaagd festival

      /   Reply  / 
  22. Joris

    @ Debbie: *zucht*, nog een keer: contracten zijn gangbaar ja, dat is mij bekend. De eis die Anouk en management hierin afgelopen weekend stelde (foto’s vooraf tonen) blijft buitensporig. En daar gaat deze kwestie om.

      /   Reply  / 
  23. Debbie

    Management geeft ook eerst altijd goedkeuring voor de foto’s hoor.
    Maar ja, mensen moeten wat te zeiken hebben over Anouk. Blijft triest.

      /   Reply  / 
  24. Carola

    Dat is geen persvak, maar een fucking mongolen bak!!

    Rocking nouk!

      /   Reply  / 
  25. Karel

    Naar wat ik heb begrepen is dit – voor Anouk althans – de gangbare procedure. Tijdens haar shows in het Gelredome eerder dit jaar golden dezelfde contractuele restricties. Heb ik van horen zeggen, overigens. Iemand die dit kan bevestigen?

    Hoe dan ook, het heeft ook wel iets met het imago van een artiest te maken, dat gewaarborgd kan worden met mooie/goede foto’s. Als een buitenlandse artiest dergelijke eisen stelt tekent iedereen zo’n contract klakkeloos. In 2005 golden voor Lenny Kravitz op Rockin’Park ook – minder extreme, dat dan weer wel – contractuele restricties. Dat het dit jaar niet zo was tekent dat Lenny er anno 2008 toch wat minder toe doet. Hoe dan ook, het blijft vreemd dat als een Nederlandse artiest een contract opstelt, de rapen gaar zijn. ‘Doe maar gewoon’ lijkt dan het credo. En tsja, het is Anouk. Die heeft altijd al fratsen gehad… Qua populariteit geldt toch voor Live en Counting Crows óók dat ze buiten Nederland en België amper (meer) aan de bak komen?

      /   Reply  / 
  26. simon

    rockin park was geweldig.mooi weer,beetje druk maar goede organisatie, goede voorzieningen en prima artiesten! we hebben echt een TOPDAG gehad!!

      /   Reply  / 
  27. Erik

    @Karel: Ze lult. Haar show in het Gelredome was een eigen headline-show. Voor een festival geldt normaliter een ander ongeschreven regelement dat foto’s direct geplaatst kunnen worden.
    Daarnaast, in het Gelredome was maar een klein aantal fotografen.

      /   Reply  / 
  28. Barb

    @Debbie

    Normale artiesten laten je een contract ondertekenen dat je de gemaakte foto’s niet voor commercielle doeleinden mag gebruiken…. Fotografeer ook op grote festivals en heb al heel wat contracten moeten ondertekenen maar nog nooit met zo’n debiele eis als die van Anouk!!

      /   Reply  / 
  29. Debbie

    Volgens mij is dit de club van de gefrustreerde fotograafjes…had je maar een echt beroep moeten kiezen!
    En als Anouk (al jaren) vindt dat haar foto’s eerst goedgekeurd moeten worden omdat ze er misschien slecht opstaat (ze doorstaat immers een moeilijke periode) dan is dat haar goed recht.
    Niemand wil belabberde foto’s van zichzelf, ook al is de fotograaf nog zo goed!

      /   Reply  / 
  30. Erik

    @Debbie: De fotografen zijn nu gefrustreerd en Anouk niet? Het is het recht van de fotografen haar contract-eisen te weigeren en het is een goede zaak dat dit gedaan is!
    Mevrouw Anouk hoeft dit helemaal niet te willen, dit is een eis die geen enkele artiest op haar niveau zou stellen, en daarmee is dit protest gegrond.

    En fotografen melden dat ze maar een echt beroep hadden moeten kiezen.. beetje triest, vind je zelf niet?

      /   Reply  / 
  31. Michel

    Anouk bestaat in Nederland nog slechts bij de gratie van de zeer jeugdige fans die in haar een soort Spice Gorl zien. Een soort misplaatste Girl Power. Er zijn genoeg voorbeelden dat Anouk niet spoort en in een inricting thuishoort. Gelukkig heeft Remon Stotijn dat eindelijk ook ingezien. En of Anouk kan zingen ???? Hahahahah

      /   Reply  / 
  32. Barb

    @ Debbie

    Buiten fotograferen hebben de meeste fotografen een ECHT beroep!!

    Dat Anouk door een moeilijke periode gaat wil niet zeggen dat ze het de fotografen ook moeilijk moet maken met haar belachelijke eisen.

    Heb al heel wat artiesten voor mijn lens gehad die qua naam heel wat meer voorstellen dan dat over het paard getilde mens en die nog niet eens in hun hoofd halen om je een contract voor te leggen!!

      /   Reply  / 
  33. Debbie

    Kijk en daar komt dus de aap uit de mouw. Omdat Anouk altijd negatief wordt neergezet door de media hebben de mensen al gauw vooroordelen over iemand. Ze zou arrogant zijn, verwaand, over het paard getild etc. Gelukkig kennen ik en vele anderen de andere kant van Anouk.

      /   Reply  / 
  34. Erik

    Heb je haar vanochtend op de radio gehoord over dit item bij Giel Beelen?
    Als je dat niet verwaand vindt klinken weet ik het ook niet meer

      /   Reply  / 
  35. Tim

    Jammer dat mevrouw Debbie geen kaas heeft gegeten van gegronde argumenten laat staan hoe een zuivere discussie te voeren. Graag sluiten dat boek en niet meer op reageren vanaf nu.

    Wat mij betreft blijft Rockin’ Park elk jaar terugkeren met eenzelfde naar mijn mening slaapverwekkende programmering…maakt toch weer heel wat mensen blij en dan hoeven deze geen geld te verkwisten aan de meer (wederom naar mijn mening) vooruitstrevende festivals…

      /   Reply  / 
  36. Debbie

    Vooroordelen zijn ook geen gegronde argumenten.

      /   Reply  / 
  37. Tara

    wat een KUT fotograven…hoe zielig kune je zijn :S. Nejaa dan laat mij vervorlg maar in dat vak staan dan maak ik wel wat foto’s;) van anouk met haar mooie haren haha ;)

    mejaa hun zijn gewoon echt zielig….

      /   Reply  / 
  38. Erik

    Zullen we dat maar niet doen Tara? Je fotografie zal vast net zo goed zijn als je spelling.

      /   Reply  / 
  39. hans

    Hallo Debje,
    Toch wat zielig steeds dat Noukfans,zelf dit gedrag goedkeuren.
    Zelfs als ze dingen doet die,als iemand anders het zou doen het afkeuren….maar als Anoukje het is dan gaan ze hysterisch het zitten verdedigen….
    Idd weet ze weer ns alle negatieve aandacht te krijgen.
    Binnenkort mogen jullie fotograven die gouden tantjes weer op de plaat zetten,arrogante egoistisch pleefiguur ajb opzouten nederland is te klein en pas je niet meer op de foto…

      /   Reply  / 
  40. Debbie

    Ga jij nou maar een cursus Nederlandse spelling volgen, voordat je weer een bericht plaatst.

      /   Reply  / 
  41. hans

    Zal ik doen,copieer jij dan je idooltje en zet jij dan ook gouden tan(t)jes..??
    Obsessieve Anouk triesteling…zet ajb ook een jank/verdedigings alla Brittney S crap filmpje op U-buis..
    Btw Britney geilde toch op Postman boehoe,geef je een voorzetje…goed besluit van ‘r te scheiden.
    Dag Debje huil ajb zach onder je noukjesdekbed…gnagna,schrijf eens wat meer,zal ik je spellin tjekke:)

      /   Reply  / 
  42. Debbie

    Ik hoef niet op iemand te lijken. Ik heb door de jaren heen mijn eigen ik gecreeerd. Het is alleen jammer dat je nog steeds bevooroordeeld wordt als je anders (niet volgens de normen en waarden van de meerderheid die elkaar als een kudde schapen volgt) bent dan anderen. Dat geldt niet alleen voor Anouk, of voor een Anoukfan, maar ook voor vele anderen.

      /   Reply  / 
  43. hans

    Ging wat fout..
    Goed dat jeje zelf hebt gevonden,Debje.
    Veroordeel je algemene opmerkingen,om deze.
    Jammer dat er een hele kudde achter een non-conformist aanlopen.
    Fotograavjes tog Debje??
    Deze non conformist heeft anders met alles en iedereen een conflict,ook met andere anders denkende.
    Wormen en naarden houd dat in met iedereen in je omgeving vroeg of laat een conflict??
    Bestaat er ook Noukjes wc papier??

      /   Reply  / 
  44. hans

    tja als Anouk t uitkomt houd ze een fanmeeting en laat ze haar “ware”en aardige gezicht zien..duh
    Debje ik ken haar ook , dit is helaas een act.
    Ze is een goede zangert daar gaat t niet om..
    Vroeg of laat gaat zij zich storen aan iemand,nothing personal maar ook aan jou das Anouk.
    Ze heeft een persoonlijkheids probleem,anderdenkend mn a%rs.
    vervelend voor naaste omgeving,doet ze zich zelf aan.
    Ze gaat “vrolijk”verder,met een spoor van conflicten met deze en gene achter zich.
    Ja Nouksters al die personen hadden het allemaal fout,wake up …
    Moet ze ook niet zeuren als het r niet uitkomt en of haar kapsel niet goed zit..

      /   Reply  / 
  45. Esther

    Tjonge jonge, wat zijn discussies toch leuk!
    Allereerst, RockinPark was wat mij betreft een groot succes. En wat de kritiek op Lenny betreft, kan het wel begrijpen, maar inderdaad, als mensen de moeite hadden genomen van tevoren zijn nieuwe CD te luisteren waren ze zeker nite teleurgesteld geweest. Het is toch de Love Revolution Tour, ter promotie van zijn nieuwe CD, wat verwacht je dan! Die CD is BTW erg goed, en ben het dan o0ok niet eens met de kritiek dat Lenny een uitgerangeerde hippie zou zijn.
    Het was jammer dat Lenny te laat begon, maar ik vond het Holland op zijn kleinst dat hij niet een paar minuutjes langer kon spelen. Als een schooljongetje werd hij publiekelijk terecht gewezen, erg sneu. Ik snap best dat de organtisatie contracten heeft met de gemeente over hoe laat zo’n festival afgelopen dient te zijn, maar dat iemand op het podium druk naar zijn horloge gebaart en Lenny publiekelijk terecht wijst kon echt niet.
    Wat de discussie omtrent Anouk betreft, ik kan me indenken dat de fotografen er op zijn zachtst gezegd “not amused” over waren, maar Anouk blijft Anouk. Ze is apart en arrogant ja, maar dat wordt al jaren geaccepteerd, wat is er nu ineens veranderd dan? En ze gaf “a hell of a show” weg, en nee, ben geen Anouk fan, maar ze heeft me positief verrast.
    Live was ook super, wat een heerlijke band, en als vrouwelijke bezoeker was het ook niet vervelend om tegen Ed Kowalczyk zijn ontblote bovenlichaam aan te kijken ;)
    Kortom een heerlijke en geslaagde dag!!!

      /   Reply  / 
  46. Debbie

    Hans, volgens mij heb jij personal issues.

    En Esther, het was zeer zeker een geslaagde dag! Mooi weer, lekker sfeertje, en 3 geweldige optredens achter elkaar; Live, Anouk en Lenny.
    Deze laatste liet zelfs de mensen achterin, bij de ingang meedoen. Dat was een geweldig gezicht!
    Jammer dat je dat allemaal niet in de kranten leest.

      /   Reply  / 
  47. hans

    Debje volgens mij heb je dat mis…

    Tis vrij irritant te noemen,hoe persoonlijk jij/en een hele kudde aan fans het opneemt voor 1 persoon met personal issues..Of dit nu “waar”is of niet,wat er in de kant staat…Feit is dat dit mens zogenaamd anders denkt,ordinair een conflict heeft met r zelf en andere daarin schade toebrengt Resp familie,andere in omgeving ed vul de waslijst maar in.
    En dan zielig wat mensen die hun werk doen ga zitten afbranden..trieste fan..een bekende duitse dictator was een tijdje geleden ook andersdenkend..
    Denk eens na voordat je zogenaamd het woord voert voor een ander..is Frans Bauer niets,top dat je meld wat de krant niet heeft gemeld..
    Kwam dat omdat de fotografen geen plaatjes mochten schieten??

      /   Reply  / 
  48. Debbie

    Nou, mijn veronderstelling is dus duidelijk juist…
    Succes ermee Hans, ik hoop dat het goedkomt voor je!

      /   Reply  / 
  49. hans

    Das jou mening Debje,die al constant verkondigd word..
    Dat jij je eraan stoort zegt meer over jou.
    Als er wat pijnlijke waarheden worden genoemd,welliswaar ook bekend in de media..
    Dan heb ik een personal issue,laat me ff keihard lachen..lees t nog eens goed mevr Teeuwe kan niet binden..
    Ze dumpt mensen als t te intiem word,en of kritiek kan ze helemaal niet hebben.
    Beetje zwak dat je dan snel van je onderwerp verandert Debje..
    Spijtig dat je idool wat gaten vertoond,en je pleidooi niet meer dan jou algemene veronderstellingen zijn.

    Post graag nog een reactie,want je schijnt het (niet alleen bij mij)moeilijk te verkroppen dat jij( en je idooltje)kritiek krijgt..
    Lenny is idd god en gedraagt zich “normaal”Aneuk is nothing compared to him..blijft level basisschool zal nooit een prof mentaliteit krijgen.
    Je hebt helemaal gelijk Debbie hahaha

      /   Reply  / 
  50. Debbie

    Loser, heb wel wat beters te doen dan met zo’n zieligerd te blijven discussiëren. Have a nice life, voor zover mogelijk.

      /   Reply  / 
  51. Joris

    Hans en Debbie, kunnen jullie dit oervervelende, veelal onbegrijpelijke geleuter niet beter via msn voortzetten?

      /   Reply  / 
  52. anti

    Is deze foto trouwens goedgekeurd door het management??
    Zou mooi zijn voor op het nieuwe album,ingezegend door die dominee van laatst.
    Zo als t nu is zou het wel eens triest kunnen aflopen met Anouk..
    Een bak vol centen,gouden tanden,veel plezier in je eentje.

    Succesvol in negatieve reclame,dat werkt goed.
    Als ze die blije moeder was geweest,was het maar saai..rot dat die kids de dupe worden.
    Wil ze straks gaan daten met een foute man,arme kids zielig geval..
    Wat haar ouders haar aan deden ,doet ze zelf nu ook.
    De pot verwijt de ketel…

      /   Reply  / 
  53. hans

    Ahh tja als men het niet meer weet word het loser..bestaan er ook noukjes tissues??

    Waarom reageren Debje??..nu word het persoonlijk..
    Kan alleen verwijzen naar wat er reeds staat,das behoorlijk duidelijk.
    Wat is je MSN adress??
    [email protected]?
    Zet je discussie voort met Joris..wellicht kun je hem er van overtuigen naar de fandag te komen,je hebt gelijk en gewonnen:)
    Excuus Joris..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>