Bye bye, zwaai zwaai: The Dead 60′s stoppen

Dead 60sWe kunnen wederom een naam bijschrijven in het rijk gevulde register der eendagsvliegen en voetnoten in de pophistorie. De Britse Dead 60's hebben bekend gemaakt de handdoek met een sierlijke boog in de ring te werpen. De band trok in 2006 kortstondig de aandacht met een titelloos debuutalbum vol lichte, springerige rock-songs met reggae- en ska-invloeden, in de traditie van een punkband als The Clash. Vooral live wist het viertal een aardig feestje te bouwen.

Het tij keerde vorig jaar: tweede album Time To Take Sides klonk stukken beter, maar deed het erg matig. Dat heeft de Dead 60's wellicht hevig gefrustreerd.

Het besluit om te stoppen viel al vlak na Kerstmis, aldus een verklaring. "Er zit geen groot verhaal achter. We hebben geen ruzie en we zijn niet uit elkaar gegroeid. De koek was gewoon op, het is tijd om andere dingen uit te proberen."

Ok. That's that. Next!

The Dead 60's – Riot Radio

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bye bye, zwaai zwaai: The Dead 60′s stoppen

  1. Pingback: Weet u nog? - Alternative Blog in maart 2008 | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>