Kate Nash slaat er op los…. als drumster

Heeft Kate Nash na een jaartje al schoon genoeg van piano, gitaar en haar lieve liedjes? Volgens de Daily Star slaat de jonge Britse zangeres er tegenwoordig lustig op los als drumster in een nieuw bandje. Wel jammer dat we helemaal niet te weten krijgen om welke band het gaat, wie er nog meer in zitten, wat voor muziek ze maken en of we er in de toekomst plaatreleases of tourneetjes van kunnen verwachten. Met Kate Nash in je band trek je immers toch wel publiek.

"Drummen is erg leuk, omdat je jezelf helemaal kunt laten gaan", zegt Nash. "Je kunt al je frustraties er zo uit slaan." Blijkbaar zit ze nog wel in de leerfase: "Het is een hele uitdaging om een ritme te pakken te krijgen."

Voorlopig treedt Kate Nash nog gewoon op als Kate Nash, onder meer op Pinkpop eind mei, en begin juli op Rock Werchter. Het is dan wel te hopen dat mevrouw na een jaar touren een iets andere, meer enerverende show te bieden heeft om die grote festivalmeutes aan te kunnen. Nash' blog is momenteel wel de moeite van het checken waard, met een hoop foto's voor en tijdens tournees, onder meer in Europa en New York.

Kate Nash – Foundations, live bij Later With Jools Holland

Meer Kate Nash op Alternative Blog:
- Video: Kate Nash – Mouthwash
- Album van de Week – Kate Nash – Made Of Bricks
- Hyperdehype hoera, Kate Nash op 1 in Engeland
- Debuutalbum van Kate Nash Made Of Bricks komt eerder
- Nooit van gehoord? – Kate Nash

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>