Nooit van Gehoord? London Calling – Pulled Apart By Horses

De bandnaam is geïnspireerd door dat goeie ouwe vierendelen en doet niet al te lieflijke, zachte popliedjes vermoeden. En inderdaad: Pulled Apart By Horses uit het Engelse Leeds zet de gitaarversterkers graag op elf, maar kleedt de gelaagde gitaarmuren wel graag aan met dansbare beats, een goed liedje of agressieve gekte. Rauw en heftig en op deze Koninginnedag al in Amsterdam op London Calling te zien, ook al kwam debuutsingle Meat Balloon pas vorig jaar oktober uit. Uiteraard is een volwaardig debuut in de maak.

Aan de nummers op MySpace te horen zijn het al bijna net zulke rauwdauwers ls de Schotten van het hieronder beschreven Dananananayrkoyd. Maar met deze muziek en onderscheidende songtitels als E = MC Hammer en I Punched A Lion In The Throat kan er in een vermoedelijk explosief optreden van een half uurtje weinig mis gaan. Ruiken we hier na Gallows met Dananananayrkoyd en Pulled Apart By Horses zowaar een vers hardcoregolfje op z’n Brits, zonder de gespierde armen en tattoos?

Pulled Apart By Horses, Koninginnedag, heute dus, 20.00 uur, in de kleine zaal van Paradiso.

Bekijk hier ook het tijdschema voor de volle drie dagen London Calling op 30 april & 1 en 2 mei.

Indrukje: Pulled Apart By Horses live

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nooit van Gehoord? London Calling – Pulled Apart By Horses

  1. tessa

    ze waren idd erg goed! de betere van de donderdag!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Aanstellers en een gewillig dansfeest op Koninginne-London Calling | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>