Coldplay geeft duizenden fans bij concerten live-cd cadeau

Hoe gaan ze dat logistiek gezien voor elkaar krijgen? Dat is de eerste vraag die te binnen schiet bij deze nieuwsflash. Coldplay geeft bij alle resterende concerten van dit jaar (en dat zijn geen kleine shows, zoals u weet) gratis een live-album weg. Dus ook bij de shows in het Nijmeegse Goffertpark van september, maar dan weer niet bij de festivaloptredens op Roskilde en Rock Werchter. Vanaf de Amerikaanse tournee die op 15 mei begint, wordt de cd uitgedeeld.

LeftRightLeftRightLeft is de titel van de negen nummers tellende cd, die vanaf 15 mei ook te downloaden is vanaf Coldplay.com. Wat misschien wel veel handiger is dan die duizenden cd’tjes in de handen van bezoekers stoppen bij de ingang van stadions of parken, als men dat tenminste van plan is. Volgens de band is het mini-album een cadeautje voor de fans in ‘deze moeilijke tijden van economische crisis en recessie.’ Love ‘em or hate ‘em, maar dit is best sympathiek.

De tracklisting van LeftRightLeftRightLeft luidt als volgt, de nummers zijn opgenomen tijdens optredens in verschillende steden, tijdens de tour van het afgelopen jaar.

1. Glass of Water
2. 42
3. Clocks
4. Strawberry Swing
5. The Hardest Part/Postcards From Far Away
6. Viva La Vida
7. Death Will Never Conquer
8. Fix You
9. Death And All His Friends

De Viva La Vida-tournee van Coldplay doet na Rock Werchter en Roskilde op 9 en 10 september het Goffertpark in Nijmegen aan. Voor die concerten zijn via Live Nation nog kaarten beschikbaar.

Viva La Vida, of toch niet?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Coldplay geeft duizenden fans bij concerten live-cd cadeau

  1. Pingback: Beef- en gossiptijd: Coldplay vs. Cat, Jay vs. Jeff, Radiohead is niet dood! | Alternative

  2. Pingback: Gratis Coldplay-live-schijf vanaf heden te downloaden | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>