Luisteren: Muse-demo Soaked gelekt

Mysterieus: een nog niet eerder gehoord nummer van Muse is sinds woensdag op internet te horen, getiteld Soaked. Een nummer dat op het debuutalbum For Your Entertainment zou komen te staan (release eind november) van een zekere Adam Lambert, nota bene finalist van het achtste seizoen van American Idol in de VS. Het lijkt er niet op dat Muse-frontman Matthew Bellamy het speciaal voor dit kersverse tieneridool heeft geschreven: Muse blijkt het nummer zelf ook te hebben opgenomen. Een demo kun je met het volledig uitgewerkte strijkersarrangement nauwelijks noemen, typisch Muse is het wel. Het tot steeds grotere hoogten aanzwellende Soaked had zeker niet misstaan op jongste album The Resistance. Luister vooral zelf en oordeel.

Met dank aan Christiaan voor de tip.

Muse – Soaked (audio, via)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Luisteren: Muse-demo Soaked gelekt

  1. Em

    Het lijkt een beetje een deal, omdat Adam Lambert in Amerika veel deuren voor Muse heeft geopend. Hij heeft meerdere van hun nummers gezongen (Starlight & hun versie van Nina Simone’s Feeling Good) op tv en tijdens de toer en ook in interviews hen veel credit gegeven. Adam Lamberts stem is trouwens prachtig, maar ik ben erg benieuwd of zijn CD redelijk is of erg ‘Idols’….

      /   Reply  / 
  2. Ouch!

    Volgens mij heeft Em gelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>