Nooit van gehoord? – XX Teens

XX TeensHandig, zo'n naamsverandering na een rechtszaak. Vind via Google maar eens info over een bandje dat eerst Xerox Teens heette, en nu XX Teens. Inderdaad, dan moet je je door veel jong vrouwenvlees heen worstelen. Tik dus ook altijd de zoekterm MySpace in, dat helpt! XX Teens uit Londen doen op vrijdag 2 november London Calling in Paradiso aan en beloven een van de meest geruchtmakende optredens neer te zetten.

Dat kan althans niet anders bij het horen van de vuige, licht maniakale punkherrie de XX Teens voortbrengen. De zanger die naar de naam Dirt Dog Cash luistert verschuilt zich op het podium voortdurend achter een grote zonnebril en schijnt iedere vierkante centimeter van dat podium tijdens het zwalkend à la Mark E. Smith zingen nauwkeurig te verkennen. De postpunk met enkele dancetics is van zichzelf al opzwepend genoeg, dus dat belooft live zeker een heftige show te worden, als we de verhalen uit Engeland mogen geloven.

Wordt dit de "We Are The Physics" (heftig hoogtepunt van de vorige LC-aflevering) van deze London Calling-editie?

Enjoy the complete madness! XX Teens – Darling

Alternative Blog schreef over meer London Calling-acts:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>