Klaxons denderen de Melkweg binnen

KlaxonsEen maandje terug waren ze beslist verantwoordelijk voor de meest overdonderende show op London Calling. En op 3 maart 2007 komen de herrieschoppers van Klaxons, voorlopig nog in hun eentje verantwoordelijk voor de Britse hype die new rave heet, terug naar Nederland voor hun eerste eigen concert in de oude zaal van de Amsterdamse Melkweg. Ook al is nog niet bekend wanneer de kaartjes in de voorverkoop gaan, ik ben benieuwd hoe groot de run op dit concert gaat worden. Als hun debuut Myths of the Near Future eind januari verschijnt, gaat het vast hard.


Maar afgaande op de nogal lauwe publiekrespons op London Calling zou de Britse manie hier net zo makkelijk dood kunnen slaan. Klaxons: een terechte of overschatte hype?

Zie ook:
Klaxons en Rifles stelen de show op London Calling
- Snoepje van de week? – Klaxons 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Klaxons denderen de Melkweg binnen

  1. j

    misschien kwam het doordat ik zelf als een bezetene stond te springen vooraan en dus geen overzicht had over de hele zaal, maar was het publiek echt lauw tijdens klaxons? vooraan was het een grote chaos van springende mensen.

      /   Reply  / 
  2. Joris

    Voorin was het groot feest ja, en daar kwam het meeste applaus vandaan. Ik stond er een paar meter achter en zag hoe er steeds meer ruimte om me heen ontstond en hoe de balkons leger werden. Maar als je in de voorste linies stond, dan valt dat natuurlijk niet op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>